MENU
Aula_close Layer 1

Film og medie

FILM & MEDIE

denne linje arbejder vi med medier af alle slags. Vi laver filmøvelser og –produktioner af kortere og længere varighed f.eks. stop motion, dialogscener og kortfilm. Vi dykker ned i nyhedsmedier og deres måde at formidle på, og vi eksperimenterer med billedlige fortolkninger af forskellige temaer.

 

·      busJournalistik og TV

·      Stop motion

·      Filmproduktion

·      Øvelser og teori

·      Dokumentarfilm

·      Foto og udstillinger

·      Udflugter

·      Gæsteundervisere fra filmbranche

 

Det praktiske arbejde fylder mest, og der vil være teoretiske oplæg, inspiration og instrukser, som skal hjælpe produktionerne på vej.

Vi tager ofte ud af huset og arbejder andre steder end skolen. Vi samarbejder med fx Station Next, som er et filmværksted Faaborg Gymnasium, eller inviterer gæsteundervisere, som kan re med til at løfte det filmfaglige niveau og give os indsigt i den branche de kommer fra.

Når chancen byder sig for at komme bag kameraet professionelle TV– eller filmoptagelser, griber vi den selvfølgelig. Vi runder året af med at lave vores egen dokumentarfilm, som du får karakter og udtalelse for.

Du har mulighed for at påvirke linjens indhold med dine gode idéer og grej og programmer, som du allerede kender til. Et godt år medielinjen kræver lyst og gåpåmod til, at vi sammen kan blive dygtigere til at forstå film og medier og til selv at være med i processerne foran og bag ved kameraet

film